Bodycasting in Groningen

Bodycasting – handbeelden

Handenkrans

Een bijzondere en blijvende herinnering. Wanneer het einde van het leven nadert of er nieuw leven geboren wordt is het mooi om een afdruk te maken van handen. Misschien ook juist mooi om cadeau te geven aan mensen die je dierbaar zijn. Wij maken speciaal voor u een cadeaubon die u u kunt geven, waarna er een afspraak kan worden gemaakt voor het maken van de mal voor het beeld.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een beeld van uw handen of buik. Met alle liefde maken wij voor u deze afdruk. Wanneer de situatie het niet meer toelaat om naar het atelier te komen, komen wij op locatie voor het maken van de mal. Hiervoor rekenen wij €0,25 per kilometer.

Prijzen

1 hand € 100,-

2 handen € 135,-

3 handen € 185,-

4 handen € 235,-

Wilt u met een ander aantal personen een beeld maken, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wanneer u wilt dat uw beeld een kleur (goud, zilver, brons of koper) krijgt worden daar nog kosten voor in rekening gebracht. Vanaf €15,00.

Kinderen tot 10 jaar

1 hand/voet € 60,-

2 handen/voeten € 85,-

Afdruk van je zwangere buik vanaf € 350,-

Met je huisdier

Een beeld van de poot van je huisdier of een beeld samen met je huisdier. Het kan allemaal! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!