Verkoop Krijtverf & workshops

Krijtverf

In mijn atelier verkoop ik Bizarre krijtverf. Ik geef workshops in het gebruik van krijtverf. Tijdens een workshop kunt u een eigen meubeltje pimpen of gaan we als groep aan de slag met een thema of maken we een tekstbord.

Bizarre  Krijtverf is ideaal om uw eigen look te geven aan uw interieur, de mogelijkheden zijn grenzeloos! De eigenschappen van Bizarre Krijtverf zijn ultra mat, fluweelpoederig, egaal, diep en vol van kleur. Door de hoge concentratie van de natuurlijke kleur pigmenten heeft deze krijtverf ten opzichte van andere merken een zeer diepe, intense en volheid van kleur.

De productlijn bestaat uit: krijtwax, muurverf, veel verschillende kleuren wax, invisible lak en sealer. Sealer is een primer voor sommige houtsoorten, fineer,  glas en steen. Sommige houtsoorten kunnen ‘doorbloeden’, in zo’n geval kunt u eerst u meubeltje behandelen met de sealer.

De workshops krijtverf worden op locatie gegeven! Wanneer een workshop op locatie gegeven wordt, zit er geen maximum aan het aantal deelnemers. 

Meubel pimpen

Kosten: €27,50 per persoon, dit is inclusief een potje krijtverf (à 375ml) en gratis gebruik van waxen en sjablonen

Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen.

Tekstbord maken

Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen

Kosten: € 22,50 per persoon. Dit is inclusief 3 houten planken. U kunt gebruik maken van mijn verf en sjablonen. Wilt u graag een extra plank, deze kan u erbij kopen voor €5,00 per plank.

Zie mij facebookpagina voor meer foto’s

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij samen verder kijken naar de mogelijkheden.

Voor meer info en kleuren zie ook www.bizarrekrijtverf.nl