Verkoop Krijtverf & workshops

Krijtverf

In mijn atelier verkoop ik krijtverf van Anne’s Shabby Paint. Ook geef ik workshops in het gebruik van krijtverf. Tijdens een workshop kunt u een eigen meubeltje pimpen of gaan we als groep aan de slag met een thema, bijvoorbeeld het maken van een tekstbord.
Krijtverf van Anne’s Shabby Paint is een water gedragen krijtverf gekleurd met natuurlijke pigmenten. Verkrijgbaar in vele kleuren. De verf is gemakkelijk te verwerken en zuinig in gebruik! De productenlijn bestaat o.a uit; Krijtverf, Muurverf, Wax, Krijtwax en Chapa. Chapa is een soort primer. Sommige houtsoorten zoals eiken, teak en grenen kunnen ‘doorbloeden’, in zo’n geval kunt u eerst uw meubeltje behandelen met de chapa. Ook kunt u de chapa gebruiken voor het verven van glas, metaal, plastic en fineer. Denk hierbij aan de IKEA-kastjes.
Iedere donderdag en eerste zaterdag van de maand ben ik van 9:30-17:00 uur geopend. U bent welkom voor advies, dan kunnen wij samen naar de mogelijkheden te kijken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw meubeltje schoongemaakt mee te nemen. U kunt langskomen en een workshop volgen. De kosten zijn €17,50. Deze prijs is inclusief een potje krijtverf (à 250 ml) en het gebruik van mijn wax en sjablonen. Ik geef u dan advies en tips.

De workshops krijtverf worden op locatie gegeven! Wanneer een workshop op locatie gegeven wordt, zit er geen maximum aan het aantal deelnemers. 

Meubel pimpen

Kosten: €20,00, dit is inclusief een potje krijtverf (à 250ml) en gratis gebruik van waxen en sjablonen
Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen
Tijdens een krijtverf party zal eerst een korte uitleg over krijtverf en wax plaatsvinden waarna verschillende technieken worden getoond. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid een zelf meegebracht meubeltje te gaan pimpen. Tijdens een party kan gratis gebruik worden gemaakt van wax en sjablonen. De krijtverf party kan op een zelf te bepalen locatie plaatsvinden. In overleg  bepalen wij samen de tijd en datum. Jij zorgt ervoor dat er meer enthousiaste dames en heren aanwezig zullen zijn.
In plaats van het pimpen van een meubel kunnen jullie ook aan de slag gaan met het maken van een tekstbord.

Tekstbord maken

Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen
Kosten: € 20,00 Dit is inclusief 3 houten planken. U kunt gebruik maken van mijn verf en sjablonen. Wilt u graag een extra plank, deze kan u erbij kopen voor €5,00 per plank.
Krijtverf workshop GroningenKrijtverf GroningenKrijtverf Groningen
U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij samen verder kijken naar de mogelijkheden.
Voor meer info en kleuren zie ook www.annesshabbypaint.nl
Al deze producten kunt u bij mij bestellen keramiekateliercrearosa@hotmail.com 0f 06-40655846. Zo betaald u geen verzendkosten.