Verkoop Krijtverf & workshops

Krijtverf

In mijn atelier verkoop ik krijtverf van Anne’s Shabby Paint. Ook geef ik workshops in het gebruik van krijtverf. Hierbij zou u uw eigen meubeltje kunnen pimpen of gaan we als groep met een zelfde project aan de slag.

 

Krijtverf van Anne’s Shabby Paint is een water gedragen krijtverf gekleurd met natuurlijke pigmenten. Verkrijgbaar in vele kleuren. De verf is gemakkelijk te verwerken en zuinig in gebruik! De productenlijn bestaat o.a uit;

Krijtverf, Muurverf, Wax, Krijtwax en Chapa

Chapa is een soort primer. Sommige houtsoorten zoals eiken, teak en grenen kunnen ‘doorbloeden’, in zo’n geval kunt u eerst uw meubeltje behandelen met de chapa. Ook kunt u de chapa gebruiken voor het verven van glas, metaal, plastic en fineer. Denk hierbij aan de IKEA-kastjes.                                                                                                                                                                           

Deze krijtverf kunt u bij mij kopen. U kunt er thuis heerlijk mee aan de slag gaan of een workshop bij mij volgen.

Iedere donderdag en eerste zaterdag van de maand ben ik van 9:30-17:00 uur geopend. U bent welkom voor advies, dan kunnen wij samen naar de mogelijkheden te kijken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw meubeltje schoongemaakt mee te nemen. U kunt langskomen en een workshop volgen. De kosten zijn €17,50. Deze prijs is inclusief een potje krijtverf (à 250 ml) en het gebruik van mijn wax en sjablonen. Ik geef u dan advies en tips.

!!NIEUW!! – !!NIEUW!! KRIJTVERF PARTY !!NIEUW!! – !!NIEUW!!

Tijdens een krijtverf party zal eerst een korte uitleg over krijtverf en wax plaatsvinden waarna verschillende technieken worden getoond. daarna heeft iedereen de mogelijkheid een zelf meegebracht meubeltje te gaan pimpen. De kosten voor een krijtverf party zijn €17,50. Dit is inclusief een potje krijtverf (à 250ml). Tijdens een party kan gratis gebruik worden gemaakt van wax en sjablonen. De krijtverf party kan op een zelf te bepalen locatie plaatsvinden. In overleg  bepalen wij samen de tijd en datum. Jij zorgt ervoor dat er meer enthousiaste dames en heren aanwezig zullen zijn.

 

Krijtverf workshop GroningenKrijtverf Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziet u het niet zitten om zelf met krijtverf aan de slag te gaan? Ik ben bereid om uw meubelstuk in de krijtverf te zetten. Heeft u een meubelstuk die te groot of te zwaar is om te verplaatsen? Dan kan ik ook bij u op locatie komen.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij samen verder kijken naar de mogelijkheden.

Voor meer info en kleuren zie ook www.annesshabbypaint.nl

Al deze producten kunt u bij mij bestellen keramiekateliercrearosa@hotmail.com 0f 06-40655846. Zo betaald u geen verzendkosten

 

Krijtverf Groningen 5