Verkoop Krijtverf & workshops

Krijtverf

In mijn atelier verkoop ik Bizarre krijtverf. Ik geef workshops in het gebruik van krijtverf. Tijdens een workshop kunt u een eigen meubeltje pimpen of gaan we als groep aan de slag met een thema of maken we een tekstbord.
Bizarre  Krijtverf. Ideaal om uw eigen look te geven aan uw interieur, de mogelijkheden zijn grenzeloos! De eigenschappen van Bizarre Krijtverf zijn ultra mat, fluweelpoederig, egaal, diep en vol van kleur. Door de hoge concentratie van de natuurlijke kleur pigmenten heeft deze krijtverf ten opzichte van andere merken een zeer diepe, intense en volheid van kleur.
De productlijn bestaat uit: krijtwax, muurverf, veel verschillende kleuren wax, invisible lak en sealer. Sealer is een primer voor sommige houtsoorten, fineer,  glas en steen. Sommige houtsoorten kunnen ‘doorbloeden’, in zo’n geval kunt u eerst u meubeltje behandelen met de sealer.
Ik  ben van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar en eventueel open (06-40655846). Iedere donderdag en eerste zaterdag (zaterdag in overleg) van de maand ben ik van 9:30-17:00 uur geopend. U bent welkom voor advies, dan kunnen wij samen naar de mogelijkheden te kijken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw meubeltje schoongemaakt mee te nemen. U kunt langskomen en een workshop volgen. De kosten zijn € 20,00. Deze prijs is inclusief een potje krijtverf (à 375 ml) en het gebruik van mijn wax en sjablonen. Ik geef u dan advies en tips.

De workshops krijtverf worden op locatie gegeven! Wanneer een workshop op locatie gegeven wordt, zit er geen maximum aan het aantal deelnemers. 

Meubel pimpen

Kosten: €20,00, dit is inclusief een potje krijtverf (à 375ml) en gratis gebruik van waxen en sjablonen
Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen
Tijdens een krijtverf party zal eerst een korte uitleg over krijtverf en wax plaatsvinden waarna verschillende technieken worden getoond. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid een zelf meegebracht meubeltje te gaan pimpen. Tijdens een party kan gratis gebruik worden gemaakt van wax en sjablonen. De krijtverf party kan op een zelf te bepalen locatie plaatsvinden. In overleg  bepalen wij samen de tijd en datum. Jij zorgt ervoor dat er meer enthousiaste dames en heren aanwezig zullen zijn.
In plaats van het pimpen van een meubel kunnen jullie ook aan de slag gaan met het maken van een tekstbord.

Tekstbord maken

Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen
Kosten: € 22,50 Dit is inclusief 3 houten planken. U kunt gebruik maken van mijn verf en sjablonen. Wilt u graag een extra plank, deze kan u erbij kopen voor €5,00 per plank.
Zie mij facebookpagina voor meer foto’s

Thema workshop

Locatie: in mijn atelier maximaal 6 personen OF op jouw locatie met een zelf te bepalen aantal mensen
Kosten: € 20,- dit is inclusief de materialen die op dat beschikbaar zijn.  Deze workshops worden vaak gegeven met het thema van bijvoorbeeld een seizoen.
Krijtverf workshop Groningen

 

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij samen verder kijken naar de mogelijkheden.
Voor meer info en kleuren zie ook www.bizarrekrijtverf.nl