Keramiek workshop Groningen

Keramiek workshop Groningen

U kunt bij mij, in mijn atelier, terecht voor het volgen van een keramiek workshop. U kunt heerlijk aan de slag met klei, de klei kan u vormen tot mooie kunstwerken van Keramiek. Ervaring is niet nodig.

Keramiek Workshop Groningen
U kunt zich individueel opgeven. U wordt dan in super gezellige groep geplaatst.
U kunt zich als een groep opgeven. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenavond, bedrijfsuitje, zussen dag, vriendinnenparty, kinderfeestje enzovoorts. In overleg kunnen wij dan een datum plannen.

Keramiek workshop GroningenKeramiek workshop Groningen

 

Keramiek workshop GroningenCAM01282

Een workshop volgen kan al vanaf €17.50 en is inclusief materialen en koffie/thee! Eventueel kunt u ook informatie en meer foto’s van
Facebook halen!
Wilt u meer informatie neem dan contact met mij op!

IMG_122382049919247

Dikke Dames Workshop


Kinderworkshops

Kinderworkshop keramiek is zeer educatief!

CAM01339

Iedereen kan het. De kinderen en u zullen versteld staan van de mooie creaties die gemaakt worden. De kinderen voelen zich echte kunstenaars.

 

CAM01372

Ook kan ik bij u op locatie komen!
Dus zeer geschikt op b.v. Kinderfeestje thuis, school, BSO, enz.

________________________________________________________________

Deco-patch

Ook geef is les in het decoreren van deco-patch!

CAM01512
SAMSUNG

 

 

5

Het voordeel van deco-patch is dat het product in een keer klaar is! U mag zelf een model uitkiezen. Ik heb verschillende dieren, letters, harten of een model passend bij het seizoen. De kleuren van het papier mag ook zelf uitgekozen worden.


Vriendinnen avond

Super gezellige workshop! Ieder begint aan zijn eigen kunstwerk. Op een gegeven moment geef je het werkstuk door aan je buurvrouw. Zij gaat hier dan mee verder. Dit doorgeven doe je net zo vaak tot alle vriendinnen iets hebben toegevoegd, aan elkaars werkstuk. Zo heeft elke vriendin aan het eind, van de workshop, een bijzonder mooi werkstuk. Een kunstwerk waarin iets persoonlijks van elkaar ligt. Natuurlijk mag ook ieder voor zich een werkstuk maken.

Keramiek Workshop Groningen  CAM01512  CAM01510