Keramiek workshop Groningen

Keramiek workshop Groningen

U kunt bij mij, in mijn atelier, terecht voor het volgen van een keramiek workshop. U kunt heerlijk aan de slag met klei, de klei kan u vormen tot mooie kunstwerken van Keramiek. Ervaring is niet nodig.

U kunt zich individueel opgeven. U wordt dan in gezellige groep geplaatst.
U kunt zich als een groep opgeven. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenavond, bedrijfsuitje, zussen dag, vriendinnenparty, kinderfeestje enzovoorts. In overleg kunnen wij dan een datum plannen.

Een workshop volgen kan al vanaf € 20,00, dit is is inclusief materialen en koffie/thee! Eventueel kunt u ook informatie en meer foto’s van
Facebook halen!
Wilt u meer informatie neem dan contact met mij op!

CAM01282Keramiek workshop GroningenKeramiek workshop Groningen


Vriendinnenavond

Super gezellige workshop! Je kunt zelf een groep samenstellen. Tijdens deze workshop kun je klei gaan vormen tot een kunstwerk. Dit zal dan worden gebakken in de oven op 960 graden. Later kunnen jullie terugkomen om dit te gaan glazuren. Hierna zal het opnieuw de oven ingaan, dit maal om 1060 graden. Deze workshop kost €20,00 per persoon per keer dat je langskomt. Dit is inclusief alle materialen en koffie en thee.

Keramiek Workshop Groningen  CAM01510            

____________________________________________________

Workshop Boetseren

Een dagworkshop boetseren kost €65,00. Dit is inclusief alle materialen, glazuren en een lunch.

Het streven is om iedere eerste zaterdag van de maand een dagworkshop boetseren te houden. Deze workshop duurt van 10:00 uur tot 14:30 uur. Tussen de middag staat er heerlijke Groningse poffert voor u klaar. Later kunt u terug komen om te glazuren.

   


Kinderworkshops

Kinderworkshop keramiek is zeer educatief!

Iedereen kan het. De kinderen en u zullen versteld staan van de mooie creaties die gemaakt worden. De kinderen voelen zich echte kunstenaars.

Ook kan ik bij u op locatie komen!
Dus zeer geschikt op b.v. Kinderfeestje thuis, school, BSO, enz.

CAM01372